Παπαδημούλης: Κόμματα και ΜΜΕ προστατεύουν πολιτικούς εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis
Για «ελληνική παγκόσμια πρωτοτυπία» στο σκάνδαλο Novartis, κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Για «ελληνική παγκόσμια πρωτοτυπία» στο σκάνδαλο Novartis, κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Στο παγκόσμιας εμβέλειας σκάνδαλο Novartis, υπάρχει ελληνικό σκέλος, αλλά και ελληνική παγκόσμια πρωτοτυπία. Κάποια κόμματα και ΜΜΕ, αντί να ζητούν διαλεύκανση, καταγγέλλουν τους «προστατευόμενους» από το FBI μάρτυρες, για να «προστατεύσουν» τους εμπλεκόμενους πολιτικούς. Μέγα λάθος!».
Στο παγκόσμιας εμβέλειας σκάνδαλο #Novartis, υπάρχει ελληνικό σκέλος, αλλά κ ελληνική παγκόσμια πρωτοτυπία. Κάποια κόμματα κ ΜΜΕ, αντί να ζητούν διαλεύκανση, καταγγέλουν τους «προστατευόμενους» από το FBI μάρτυρες, για να «προστατεύσουν» τους εμπλεκόμενους πολιτικούς. Μέγα λάθος!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 10 Φεβρουαρίου 2018
in.gr
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
- Anarchy in the UK: όταν παίχτηκε πρώτη φορά
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442