Διαγραφή Αντώναρου από τη ΝΔ μετά το σχόλιο κατά του Γεωργιάδη
Την διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανάρτηση του στο Facebook κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.
Την διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανάρτηση του στο Facebook κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.
Το σχόλιο που κ. Αντώναρου κρίθηκε ιδιαίτερα σκληρό και από σήμερα είναι εκτός παράταξης. Ο κ. Αντώναρος μεταξύ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία
Πηγές της ΝΔ σχολίαζαν οτι πως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας.
ν
in.gr
- Έρευνα: Η πολύωρη χρήση οθονών στην εφηβεία συνδέεται με προβλήματα ψυχικής υγείας
- Ιτούδης: «Ο Χέιζ-Ντέιβις δούλεψε πολύ για να φτάσει εκεί που βρίσκεται»
- Κώστας Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση φέρνει ένα ημιτελές νομοσχέδιο για τα εργασιακά»
- Θα πω την ιστορία με τους δικούς μου όρους – Ο Μάικλ Ντάγκλας ετοιμάζει μια «σαρωτική» αυτοβιογραφία
- UEFA Champions League: Οι μάχες του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν έρχονται στο MEGA
- Το top-10 των υψηλότερων συμβολαίων στην Ευρωλίγκα μετά την επιστροφή του Χέιζ-Ντέιβις (vids)
