Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Δεν έγινε φθορά, ούτε βιαιοπραγία

Ολυμπιακός: Δεν έγινε φθορά, ούτε βιαιοπραγία

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε την Πέμπτη στον αθλητικό δικαστή παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως έγιναν, τονίζοντας ότι στις εκθέσεις της αστυνομίας είναι γραμμένη η μισή αλήθεια. «Δημιουργήθηκε μια συμπλοκή, αλλά δεν έγινε καμία φθορά και δεν υπήρξε βιαιοπραγία. Ζητάμε για αυτό να μεταβληθεί η τιμωρία μας. Είναι μισή αλήθεια αυτά που γράφονται στις εκθέσεις. Οι διαιτητές είχαν αποχωρήσει. Δεν έπεσε ούτε ένα μπουκάλι» τόνισαν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι. Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε την Πέμπτη στον αθλητικό δικαστή
παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως έγιναν, τονίζοντας ότι στις εκθέσεις της
αστυνομίας είναι γραμμένη η μισή αλήθεια.

«Δημιουργήθηκε μια συμπλοκή,
αλλά δεν έγινε καμία φθορά και δεν υπήρξε
βιαιοπραγία. Ζητάμε για αυτό να μεταβληθεί η τιμωρία μας. Είναι μισή
αλήθεια αυτά που γράφονται στις εκθέσεις. Οι διαιτητές είχαν αποχωρήσει.
Δεν έπεσε ούτε ένα μπουκάλι» τόνισαν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι.

Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση…

Αναλυτικά:

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλούμαστε για τρία διαφορετικά παραπτώματα. Η χρήση καπνογόνου δεν προκάλεσε διακοπή του αγώνα και δεν υπήρξε απειλή προς κάποιον παίκτη. Κάηκαν πανό πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους. Αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στα ντέρμπι. Δεν υπήρξε καθυστέρηση και αυτό το παράπτωμα δεν εντάσσεται στο άρθρο 15».

Σχετικά με όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα, ανέφερε: «Ήταν τέσσερα με πέντε άτομα που είχαν διαπίστευση και πήγαν προς τους διαιτητές για να διαμαρτυρηθούν και απωθήθηκαν. Υπήρξε αντίδραση και από τη θύρα των ΑΜΕΑ μπήκαν στο γήπεδο 20-25 άτομα και κινήθηκαν εναντίον τους.

Ζητάμε να μεταβληθεί η κατηγορία για -3 βαθμούς και κλείσιμο του Καραϊσκάκη για 2-4 ματς, να υπάρξει επιείκεια και να επιβληθεί πρόστιμο.

Δημιουργήθηκε μια συμπλοκή, αλλά δεν έγινε καμία φθορά και δεν υπήρξε βιαιοπραγία. Ζητάμε για αυτό να μεταβληθεί η τιμωρία μας. Είναι μισή αλήθεια αυτά που γράφονται στις εκθέσεις. Οι διαιτητές είχαν αποχωρήσει. Δεν έπεσε ούτε ένα μπουκάλι».

Και ο νομικός εκπρόσωπος, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, είπε: «Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχει να έρθει ο Ολυμπιακός κατηγορούμενος για τέτοια κατηγορία. Κι αυτό συνέβη λόγω της τεράστιας προσπάθειας της διοίκησης και του κόσμου.

Για το καλό του αθλήματος και της ομάδας. Δεν θα συνέβαινε τίποτα, αν δεν λειτουργούσε έτσι η Αστυνομία. Χωρίς λόγο, σε μια ομάδα που δεν έχει δημιουργήσει επεισόδια, προσπάθησε να επιχειρήσει αναίτια».

in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024