Για «διατεταγμένη μεθόδευση» από πλευράς της κυβέρνησης στο θέμα της Novartis κάνουν λόγο οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας το έγγραφο του FBI στο οποίο γίνεται αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού και το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά υπογράμμισαν πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια «σκευωρία» και «γελοιότητα» της κυβέρνησης.

«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά» σχολίασαν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού συμπληρώνοντας πως «η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού».

«Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά. Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό» υπογραμμίζουν και προσθέτουν ότι επιβεβαιώνεται «η διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κ. Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των αμερικανικών αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει».

«Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!» καταλήγει η δήλωση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο