Τη στήριξη του Π.Μοσκοβισί για την ελάφρυνση του χρέους, ζήτησε η
πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στη διάρκεια της
συνάντησης που είχε με τον επίτροπο Οικονομικών της Ε.Ε.

Μετά τη συνάντηση η κ. Γεννηματά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και επικεντρώθηκε στο τέλος του προγράμματος για το οποίο εξέφρασε την προσωπική της αγωνία, εξηγώντας ότι δεν θεωρεί πως το τέλος του προγράμματος κατ’ ανάγκη σημαίνει και την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Ζήτησα τη στήριξή του σε τρεις στόχους που πρέπει να θέσει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα: την άμεση ελάφρυνση του χρέους που συνεπάγεται και μείωση των στόχων για τα πλεονάσματα και βεβαίως ένα σχέδιο ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και κοινωνικής δικαιοσύνης που είναι απολύτως απαραίτητο. Ένα δικό μας εθνικό σχέδιο για να μπορέσουμε όχι μόνο να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση αλλά να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα αδιέξοδα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Επίσης ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί για την εξέλιξη του Κινήματος Αλλαγής, για τη δυναμική που αναπτύσσει και για το προσεχές συνέδριο του κόμματος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Γάλλος επίτροπος θα βρει το χρόνο και τη δυνατότητα να είναι παρών.

Από την πλευρά του ο Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι το τέλος του προγράμματος δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού τονίζοντας ότι «δεν θα έχετε τρόικα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν δεσμεύσεις όπως έγινε στη Κύπρο, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο