
Καμμένος: Να συνεχιστεί η έρευνα για την υπόθεση της Σ.Αραβίας
Τη μη εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους εν ενεργεία υπουργούς αλλά και τη συνέχιση της έρευνας για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία, ζήτησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.
Τη μη εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους εν ενεργεία υπουργούς
αλλά και τη συνέχιση της έρευνας για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών
στην Σαουδική Αραβία, ζήτησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από την
Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.
«Δια του Τύπου ενημερώνομαι ότι χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόοδο της υπόθεσης πώλησης πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία, φέρεται να απαντήσατε ότι η υπόθεση αυτή θα αποσταλεί στην Βουλή ή κατά άλλους την έχετε ήδη στείλει στην Βουλή, γεγονός που διαψεύδει και η Βουλή και το Υπουργείο Δικαιοσύνης», τόνισε ο κ. Καμμένος για να προσθέσει.
«Επειδή καλώς γνωρίζετε ότι α) εγώ ζήτησα την διερεύνηση της υπόθεσης δια της στρατιωτικής δικαιοσύνης και της Ομάδας Εσωτερικών Υποθέσεων με άμεση κοινοποίηση όλων των στοιχείων προς εσάς και β) διότι αυτή η «πώληση» ουδέποτε έγινε, με ευθύνη άλλων και πάντως όχι του ΥΕΘΑ.
Για τους λόγους αυτούς ζητώ, όπως από το Νόμο περί ευθύνης υπουργών δικαιούμαι: α) την μη εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους εν ενεργεία υπουργούς και β) τη συνέχιση της διεξαγωγής από εσάς της εν λόγω έρευνας και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι βρίσκομαι στην διάθεσή σας να καταθέσω ως απλός Έλλην πολίτης για να διευκολύνω την έρευνά σας, ώστε αυτή να προχωρήσει άμεσα».
in.gr
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Υποκλοπές: «Μένω άφωνος», οι δύο λέξεις του Χρήστου Ράμμου για την απόφαση του ΑΠ – Οργή από τον νομικό κόσμο
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Η ολοκλήρωση του έργου του Ιλισού αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
- Cornelius Horgan: Ο διεθνούς φήμης acting coach έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό workshop
- Βασιλιάς Κάρολος: Επισκέπτεται τις ΗΠΑ στη σκιά του πολέμου στο Ιράν και του περιστατικού των πυροβολισμών
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442