Επίθεση με τσεκούρι δέχθηκε 66χρονος για ένα κούτσουρο
Για ένα κούτσουρο ήρθαν στα χέρια δύο άνδρες στις Αλυκές με αποτέλεσμα ένα 66χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο. Τον άτυχο άνδρα χτύπησε με τσεκούρι ένα 58χρονος με τον οποίο διεκδικούσαν από κοινού ένα κούτσουρο.
Για ένα κούτσουρο ήρθαν στα χέρια δύο άνδρες στις Αλυκές με αποτέλεσμα ένα 66χρονος να καταλήξει στο νοσοκομείο. Τον άτυχο άνδρα χτύπησε με τσεκούρι ένα 58χρονος με τον οποίο διεκδικούσαν από κοινού ένα κούτσουρο.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο πάρκο των Αλυκών και όπως αναφέρει ο taxydromos.gr ο 58 χτύπησε τον 66χρονο με τσεκούρι στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.
Η επίθεση έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άνδρες διεκδικώντας κούτσουρα που υπήρχαν σε σημείο του πάρκου των Αλυκών, τα οποία προέρχονται από κλάδεμα δέντρων από συνεργεία του Δήμου και διατίθενται δωρεάν στους πολίτες.
Στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 66χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.
Ο 58χρονος συνελήφθη, κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής