Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Premier League μείωσε 21 μέρες τη θερινή μεταγραφική περίοδο

Η Premier League μείωσε 21 μέρες τη θερινή μεταγραφική περίοδο

Η Premier League αποφάσισε το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς 2018, 21 ημέρες νωρίτερα, πριν ολοκληρωθούν, σύμφωνα με την FIFA, οι μετακινήσεις σε όλον τον κόσμο. Αυτό αποφασίστηκε στη συνέλευση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των 20 συλλόγων της Premier League. Κατά την ψηφοφορία, 14 ομάδες ψήφισαν υπέρ της απόφασης, που προβλέπει, ότι οι βρετανικοί σύλλογοι δεν θα μπορέσουν να πάρουν νέους παίκτες, μετά από την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 18:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Η Premier League αποφάσισε το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς 2018, 21 ημέρες νωρίτερα, πριν ολοκληρωθούν, σύμφωνα με την FIFA, οι μετακινήσεις σε όλον τον κόσμο.

Αυτό αποφασίστηκε στη συνέλευση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των 20 συλλόγων της Premier League. Κατά την ψηφοφορία, 14 ομάδες ψήφισαν υπέρ της απόφασης, που προβλέπει, ότι οι βρετανικοί σύλλογοι δεν θα μπορέσουν να πάρουν νέους παίκτες, μετά από την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 18:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Αυτό σημαίνει, ότι οι ομάδες της Premier League θα έχουν τρεις εβδομάδες μικρότερο χρονικό διάστημα, για να κάνουν τις κινήσεις τους, κάτι που αναμφίβολα θα επηρεάσει τη συμπεριφορά ολόκληρης της αγοράς.

Όπως είναι γνωστό, το αγγλικό πρωτάθλημα είναι αυτό που έχει περισσότερους οικονομικούς πόρους, χάρη στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτό τον χειμώνα, οι αγγλικοί σύλλογοι, δαπάνησαν 493 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτελεί νέο ρεκόρ, αυξάνοντας το σύνολο της σεζόν 2017-18, σε πλέον των 2 δισ. ευρώ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024