Για τη Novartis και το άγχος της κυβέρνησης μιλούν Παπαχρήστος-Πρετεντέρης
Πόσο θα απασχολεί το θέμα της Novartis την ελληνική πολιτική σκηνή; Υπάρχει πολιτική διαχείριση του από την κυβέρνηση και πώς; Η κίνηση εντάσσεται σε μια προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας του Μαξίμου, μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής; Απαντήσεις σε αυτά κι άλλα πολλά ερωτήματα, επιχειρούν να δώσουν Γιάννης Πρετεντέρης, Γιώργος Παπαχρήστος και Γιώργος Μαντέλας.
Πόσο θα απασχολεί το θέμα της Novartis την ελληνική πολιτική σκηνή; Υπάρχει πολιτική διαχείριση του από την κυβέρνηση και πώς; Η κίνηση εντάσσεται σε μια προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας του Μαξίμου, μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής; Απαντήσεις σε αυτά κι άλλα πολλά ερωτήματα, δίνουν οι Γιάννης Πρετεντέρης, Γιώργος Παπαχρήστος και Γιώργος Μαντέλας.
in.gr
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος Σούλιοκ παραιτείται – Υπέγραψε συνταγματική αναθεώρηση για τον τερματισμό της θητείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442