Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε Τούρκοι νεκροί από ανατίναξη τανκ στην Αφρίν

Πέντε Τούρκοι νεκροί από ανατίναξη τανκ στην Αφρίν

Νέα απώλεια για την Τουρκία στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» που βρίκσετα;ι σε εξέλιξη από τις 20 Ιανουαρίου με σκοπό να απομακρύνει τους Κούρδους και Ισλαμιστές μαχητές από το θύλακα της Αφρίν της Συρίας. Όπως ανέφερε το τουρκικό επιτελείο στρατού το Σάββατο «πέντε τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους όταν το τεθωρακισμένο τους άρμα δέχθηκε επίθεση από τρομοκράτες του PKK/YPG/PYD στην Αφρίν».

Νέα απώλεια για την Τουρκία στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» που βρίκσετα;ι σε εξέλιξη από τις 20 Ιανουαρίου με σκοπό να απομακρύνει τους Κούρδους και Ισλαμιστές μαχητές από το θύλακα της Αφρίν της Συρίας.

Όπως ανέφερε το τουρκικό επιτελείο στρατού το Σάββατο «πέντε τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους όταν το τεθωρακισμένο τους άρμα δέχθηκε επίθεση από τρομοκράτες του PKK/YPG/PYD στην Αφρίν».

Mάλιστα, οι κούρδοι μαχητές ανέβασαν στο Τwitter βίντεο στο οποίο αναφέρουν ότι φαίνεται η στιγμή της καταστροφής του τουρκικού τανκ.

Αυτή δεν είναι η μόνη απώλεια για τους Τούρκους το Σάββατο, αφού σε άλλε μάχες με τους Κούρδους σκοτώθηκαν τρεις ακόμα στρατιώτες, στην Αφρίν, αλλά και στη μεθοριακή πόλη Κιλίς στην Τουρκία σύμφωνα πάντα με το τουρκικό γενικό επιτελείο στρατού.

in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024