Φουλ της ισοπαλίας με… κερδισμένες Μπάγερν και Λειψία
Ημέρα ισοπαλιών στους απογευματινούς αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους τρεις από τους πέντε που ολοκληρώθηκαν να μην αναδεικνύουν νικητή. Ωφελημένη ήταν η Μπάγερν, που περνώντας με 2-0 από την έδρα της Μάιντς αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της, ενώ τη νίκη της 21ης αγωνιστικής πέτυχε η Βέρντερ, που άλωσε τη «Veltins Arena» με γκολ του Γιουνούζοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ημέρα ισοπαλιών στους απογευματινούς αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους τρεις από τους πέντε που ολοκληρώθηκαν να μην αναδεικνύουν νικητή.
Ωφελημένη ήταν η Μπάγερν, που περνώντας με 2-0 από την έδρα της Μάιντς αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της, ενώ τη νίκη της 21ης αγωνιστικής πέτυχε η Βέρντερ, που άλωσε τη «Veltins Arena» με γκολ του Γιουνούζοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Βαθμούς άφησε και η Λεβερκούζεν στην έδρα της Φράιμπουργκ, σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν είχε αγωνιστική παρουσία, καθώς ο Χέικο Χέρλιχ τον άφησε στον πάγκο.
Στην αρχική ενδεκάδα της Στουτγκάρδης βρέθηκε ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 46΄ από την Γκίντσεκ.
Ένα γκολ του Αντεμόλα Λούκμαν στο 89ο λεπτό έδωσε πολύ μεγάλη νίκη στη Λειψία στο «Borussia Park» απέναντι στη Μενχεγκλάντμπαχ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα επέτρεψε στην ομάδα του Ραλφ Χάσενχουλτ να πιάσει στη δεύτερη θέση την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που είχε αφήσει νωρίτερα δύο βαθμούς στην έδρα της Φράιμπουργκ. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία να προσεγγίσουν τις πρώτες θέσεις και παρέμειναν έβδομοι.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Κολωνία-Ντόρτμουντ 2-3
(60΄ Τσόλερ, 70΄ Μερ – 35΄, 62΄ Μπατσουαγί, 84΄ Σίρλε)
Χέρτα Βερολίνου-Χοφενχάιμ 1-1
(58΄ Καλού – 39΄ πεν. Κράμαριτς)
Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-0
Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 1-2
(24΄ Κονοπλιάνκα – 79΄ Κρούζε, 90΄+3 Γιουνούζοβιτς)
Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου 0-2
(33΄ Ριμπερί, 44΄ Χάμες Ροντρίγκες)
Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη 1-1
(24΄ Οριγί – 60΄ Γκόμεζ)
Γκλάντμπαχ-Λειψία 0-1
(89΄ Λούκμαν)
Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4/2
Αμβούργο-Ανόβερο 4/2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)
Μπάγερν Μονάχου 53
Λεβερκούζεν 35
Λειψία 35
Ντόρτμουντ 34
Σάλκε 34
Άιντραχτ Φρανκφούρτης 33 -20αγ.
Γκλάντμπαχ 31
Άουγκσμπουργκ 28 -20αγ.
Χοφενχάιμ 28
Χέρτα Βερολίνου 27
Ανόβερο 27 -20αγ.
Φράιμπουργκ 25
Βόλφσμπουργκ 24
Στουτγκάρδη 21
Βέρντερ Βρέμης 20
Μάιντς 20
Αμβούργο 16 -20αγ.
Κολωνία 13
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442