Υπέρ του συλλαλητηρίου στην Αθήνα για την Μακεδονία τάσσεται η πολιτική κίνηση «Πράττω», της οποίας μέλη είναι οι υπουργοί Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Τόσκας, κάνονας λόγο στην ανακοίνωσή της για «δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης» όπου «η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζεται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών».

Την ίδια στιγμή τονίζουν πως «ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης» ενώ «εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη στις κινήσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Έπειτα από συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του «Πράττω» επισημαίνεται: Η συμμετοχή του Λαού στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης και η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζεται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών.

Ο κάθε πολίτης με πατριωτική συνείδηση και σεβασμό στη Δημοκρατία και τους Θεσμούς της, μπορεί να αποτρέψει κάθε ακραία φωνή και πράξη καπηλείας του φρονήματός του.

Δυστυχώς σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην Πατρίδα, ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης.

Το «Πράττω» εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη στις κινήσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο