Επεισοδιακά συνεχίστηκε η δίκη του πρώην γιατρού της αμερικανικής ολυμπιακής ομάδας ενόργανης γυμναστικής, Λάρι Νασάρ, με τον πατέρα τριών κοριτσιών που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ίδιο, να επιχειρεί να του επιτεθεί.

Ο Ράνταλ Μαργκρέιβς χαρακτήρισε τον Νασάρ «αποτρόπαιο πατέρα» με τον δικαστή να παρεμβαίνει, λέγοντάς του πως δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί εντός της αίθουσας του δικαστηρίου.

Στη συνέχεια, ο Ράνταλ ζήτησε να μείνει μόνος με τον κατηγορούμενο, έστω για πέντε λεπτά, μέσα σε κλειδωμένο δωμάτιο, φανερά εξοργισμένος που είχε μπροστά του τον άνδρα που κακοποίησε τα παιδιά του.

Όταν η δικαστής τού απάντησε πως δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο η δικαιοσύνη, δεν κρατήθηκε και όρμηξε προς την πλευρά του πρώην γιατρού. Άμεσα, οι άνδρες της ασφάλειας τον άρπαξαν, τον έριξαν στο πάτωμα και τον σταμάτησαν πριν προλάβει να προσεγγίσει τον κατηγορούμενο.

Αφού ηρέμησε, ο Ράνταλ ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο, σημειώνοντας πως «έχασα τον έλεγχο. Πλέον είμαι ήρεμος. Ντρέπομαι. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τις κόρες μου να επουλώσουν τις πληγές τους» είπε χαρακτηριστικά» με τους δικαστές να του επιτρέπουν να παρακολουθήσει τη δίκη.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο