Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιους ποδοσφαιράνθρωπους αναστάτωσε η έκρηξη στο Μαρούσι;

Ποιους ποδοσφαιράνθρωπους αναστάτωσε η έκρηξη στο Μαρούσι;

Το χτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας που ερευνάται από την διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής συντάραξε και την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Το αστυνομικό δελτίο ανέφερε ότι λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δύο άτομα που εμφανίζονται να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα σταμάτησαν μπροστά στο κατάστημα επίπλων της εταιρείας Διαμαντίδης ΑΕΒΕ, άφησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό μπροστά στην πόρτα και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα. Η έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσε ζημιές κυρίως στις τζαμαρίες του καταστήματος, καθώς και σε αυτές των γειτονικών καταστημάτων.

Η αστυνομία διέκοψε για λίγο την κυκλοφορία και το τμήμα δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες της υπόθεσης.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Σωκράτης Διαμαντίδης εμφανώς θορυβημένος από το χτύπημα που δέχτηκε το κατάστημά του δήλωσε σοκαρισμένος στις κάμερες ότι «μου κάνει τρομερή εντύπωση» εξηγώντας ότι η εταιρεία του έχει πορεία 30 χρόνων στον χώρο του επίπλου και ότι το συγκεκριμένο κατάστημα στην πρωτεύουσα το άνοιξε πριν από μερικούς μήνες.

Η εταιρεία Diamantidis SA που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες στην κατασκευή επίπλων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται από το 1975 στη χονδρική και λιανική πώληση επίπλων εσωτερικής κατοικίας, καθώς και στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Εκτός από τον Σωκράτη Διαμαντίδη και τη σύζυγό του, με την εταιρεία ασχολούνται και τα δύο τους παιδιά. Ο Γιάννης Διαμαντίδης μάλιστα, εκτός από τα έπιπλα ασχολείται δυναμικά και με το ποδόσφαιρο. Η εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του μπορεί να πήρε το έργο της ανακαίνισης του Μακεδονία Παλάς, αλλά και της μπουτίκ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο ίδιος είναι από μικρός στα… κάγκελα της Θύρας 4.

Αφενός ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, αφετέρου δραστηριοποιούμενος και με τα κοινά όντας μέλος σε αρκετές επιτροπές της ΕΠΣΜ (επιτροπή πρωταθλημάτων, επιτροπή δημοσίων σχέσεων, ειδικός σύμβουλος για θέματα ΕΠΟ), ο Γιάννης Διαμαντίδης συνδέεται και με κουμπαριά με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Γκαγκάτσης και Γιάννης Διαμαντίδης είχαν μάλιστα συνεργαστεί στην ΕΠΣΜ όταν αναδείχθηκε πρόεδρός της το 2015 ο Βαγγέλης Γραμμένος. Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς, ο Γκαγκάτσης είχε μπει ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΜ, ενώ ο Γιάννης Διαμαντίδης ήταν στην επιτροπή μάρκετινγκ και παράλληλα είχε και τον ρόλο του «ειδικού συμβούλου του προέδρου».

Στον ευρύτερο κύκλο εργασιών και συγγενειών συγκαταλέγεται και ο γαμπρός του Γιάννη Διαμαντίδη, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σεκιούριτι συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η έκρηξη στο κατάστημα της οικογένειας προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του Δικέφαλου.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024