Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα τίτλου έστειλαν Ανσαριφάρντ και Μάριν

Μήνυμα τίτλου έστειλαν Ανσαριφάρντ και Μάριν

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 18ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, δια χειρός Σάββα Θεοδωρίδη. Ο Ιρανός επιθετικός τόνισε ότι προτιμάει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος παρά την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Τη θέληση του για τον τίτλο εξέφρασε και ο Μάρκι Μάριν.

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 18ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, δια χειρός Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Εκτιμώ όλους που ψήφισαν εμένα και τον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό το βραβείο, οφείλεται όμως στην ομαδική δουλειά. Δεν το κέρδισα μόνος μου, το οφείλω στους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν όλοι και τους ευχαριστώ. Απολαμβάνω αυτό τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ απάντησε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά προτιμώ να πάω στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, παρά ως πρώτος σκόρερ. Αν μπορούσα να επιλέξω, θα διάλεγα να κερδίσω το πρωτάθλημα. Θα ήταν πολύ καλό να είμαι και πρώτος σκόρερ, αλλά ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος, αλλά προσπαθώ σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο».

Και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είπε: «Θα είναι διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου, κάθε διοργάνωση έχει το δικό της αποτέλεσμα. Όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι και πρέπει να κερδίσεις. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη και για να τα δώσουμε όλα για το αποτέλεσμα. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το καλύτερο, για να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Μάριν: «Θέλω τον τίτλο φέτος όσο τίποτε άλλο»

Για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και όχι μόνο, μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Μάρκο Μάριν. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, μόνο και λόγω της πίεσης. Τα ντέρμπι είναι πάντα ωραία και μεγάλα παιχνίδια, αλλά είναι λίγο διαφορετικό λόγω της κατάστασης. Και οι δύο θέλουμε το «τρίποντο», ο ένας πόντος δεν είναι αρκετός. Το καλό είναι ότι παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, να πάμε για το «τρίποντο». Πρέπει να νικήσουμε, αλλά όχι να παίξουμε σαν τρελοί και να επιτιθόμαστε συνέχεια. Σαν παίκτης αγαπώ αυτά τα παιχνίδια, με πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Γι’ αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, το απολαμβάνω και ανυπομονώ να παίξω».

Για το αν έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ναι. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Πέρασα και δύσκολες στιγμές, δεν ήταν όλα θετικά, αλλά μου αρέσει το κλαμπ και έχω ιδιαίτερη σχέση με τον κ.Μαρινάκη και τον κόσμο. Θέλω τον τίτλο φέτος όσο τίποτε άλλο, γιατί είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι για να γίνουμε πρωταθλητές και να μείνω εδώ πολλά χρόνια».

Για την συνύπαρξη με παίκτες όπως οι Μιραλάς, Οφόε, Φορτούνης και Ανσαριφάρντ, απάντησε: «Είναι καλό να έχεις δίπλα σου παίκτες με ποιότητα, κάνουν πιο εύκολο το παιχνίδι και σου δίνουν την μπάλα όταν πρέπει, εκεί που πρέπει. Πρέπει όμως να ταιριάξεις και μαζί τους. Νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πρέπει να δείχνει τεχνικές ικανότητες, να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο να παίζει με μακρινές μπαλιές και να παλεύει στις μονομαχίες. Φέτος το έχουμε δείξει αυτό και είναι ευκολότερο να παίζεις με καλούς παίκτες δίπλα σου».

Για το αν ο ίδιος προτιμά να παίζει στα άκρα ή ως επιτελικός: «Με ρωτούν συχνά γι’ αυτό, εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι και το πώς αγωνιζόμαστε. Ακόμα και όταν παίζω στα άκρα δεν είμαι ο καθαρός winger που πηγαίνει πάνω-κάτω στη γραμμή. Δεν έχει σημασία, παίζω παντού και φέτος έχω κάνει καλά παιχνίδια και δεξιά και αριστερά και ως «δεκάρι». Δεν είναι το πιο σημαντικό για μένα σε ποια θέση παίζω, αλλά το να παίζω καλά».

Για το γκολ του στον πρώτο γύρο με την ΑΕΚ: «Η ατυχία ήταν ότι δεν νικήσαμε, οπότε δεν ήταν τόσο καταπληκτικό. Καλύτερα να βάλω ένα όχι τόσο όμορφο γκολ και να νικήσουμε».

Για το αν αποτελεί κίνητρο το όγδοο σερί πρωτάθλημα που θα είναι ρεκόρ: «Γνωρίζουμε γι’ αυτό, αλλά ο κάθε παίκτης θέλει τον φετινό τίτλο και δεν σκέφτεται τα οκτώ σερί. Σημασία έχει ο επόμενος τίτλος, όμως θα είναι φανταστικό να το καταφέρουμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο πρωτάθλημα που έχει γίνει αυτό, γιατί είναι πολύ δύσσκολο. Το ξέρουμε και θα παλέψουμε όλοι την Κυριακή για να κάνουμε το πρώτο βήμα και μετά πρέπει να συνεχίσουμε».

Για εγκωμιαστικό μήνυμα που δέχτηκε από φίλο της ΑΕΚ: «Ευχαριστώ, είναι πολύ καλό να ακούς κάτι τέτοιο και το εκτιμώ πολύ».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024