Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε την κατηγορηματική καταδίκη των απειλών κατά Κοτζιά

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε την κατηγορηματική καταδίκη των απειλών κατά Κοτζιά

Την κατηγορηματική καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις των απειλών που δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, αναμένει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ξέσπασε νέα κόντρα μεταξύ Μαξίμου - ΝΔ, το οποίο κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι εδώ και δύο ημέρες δεν έχει καταδικάσει «φασιστικές απειλές» που έχουν διατυπωθεί.

Την κατηγορηματική καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις των απειλών που δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, αναμένει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι απειλές που δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική κοινωνία. Αναμένουμε την κατηγορηματική καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Είναι ευθύνη όλων να μπει τέλος στο κλίμα όξυνσης που καλλιεργείται, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, είχε ξεσπάσει νέα κόντρα μεταξύ Μαξίμου – ΝΔ, το οποίο κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι εδώ και δύο ημέρες δεν έχει καταδικάσει «φασιστικές απειλές» που έχουν διατυπωθεί.

«Μετά τις »σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά», ανέφερε η γενική γραμματεία του πρωθυπουργού.

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται» απάντησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του υπουργού Εξωτερικών».

Η ΝΔ επισημαίνει ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιος «δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες».

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Κοτζιάς απέδωσε την ευθύνη για την επιστολή σε «συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια» που τον «συκοφαντούν», χαρακτηρίζοντάς τα «ηθικούς αυτουργούς» των απειλών εναντίον του.

in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024