Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές ο Χουλτ

Στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές ο Χουλτ

Οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση του Νίκλας Χουλτ λίγα χιλιόμετρα ανατολικότερα, από το Κορωπί στα Σπάτα. Ο Σουηδός φούλμπακ θα αποτελέσει την τρίτη και τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο του 2018, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Η χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό έχει βρεθεί, οι «πράσινοι» θα πάρουν χρήματα και ενδεχομένως κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα και η ΑΕΚ θα ενισχυθεί στη αριστερή της πτέρυγα.

Οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση του Νίκλας Χουλτ λίγα χιλιόμετρα ανατολικότερα, από το Κορωπί στα Σπάτα. Ο Σουηδός φούλμπακ θα αποτελέσει την τρίτη και τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο του 2018, εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Η χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό έχει βρεθεί, οι «πράσινοι» θα πάρουν χρήματα και ενδεχομένως κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα και η ΑΕΚ θα ενισχυθεί στη αριστερή της πτέρυγα.

Ο Χουλτ έφτασε την Τετάρτη στην Αθήνα, καθώς τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στη γεννέτειρά του, Βέρναμο, όπου γυμναζόταν ατομικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα ως προς τη συμμετοχή του στους αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου, αφού πληροί τις προδιαγραφές παρότι έπαιξε με τον Παναθηναϊκό στους προκριματικούς του Europa League.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του το 2008 και μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ.

Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από τον Παναθηναϊκό, έγινε αμέσως ένα από τα πλέον πολύτιμα στελέχη της ομάδας και φόρεσε 57 φορές την πράσινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι έξι φορές διεθνής με την εθνική Σουηδίας.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024