Νέο περιστατικό διαπληκτισμού με τροχονόμο για τα μέτρα στο κέντρο
Νευρικό κλονισμό έχουν προκαλέσει στους οδηγούς τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας από τη Δευτέρα. Επεισόδιο παρόμοιο με αυτό του Στέλιου Διονυσίου σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, με πρωταγωνιστές μία υπάλληλο της Βουλής και έναν τροχονόμο.
Νευρικό κλονισμό έχουν προκαλέσει στους οδηγούς τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα που
βρίσκονται σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας από τη Δευτέρα. Επεισόδιο
παρόμοιο με αυτό του Στέλιου Διονυσίου σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, με
πρωταγωνιστές μία υπάλληλο της Βουλής και έναν τροχονόμο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., η υπάλληλος της Βουλής ήθελε να περάσει με το αυτοκίνητό της από την οδό Όθωνος καθέτως την Λεωφόρο Αμαλίας, προκειμένου να εισέλθει στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Κοινοβουλίου.
Ωστόσο, είχε απαγορευθεί η διέλευση από το σημείο, λόγω των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ. Η οδηγός διαμαρτυρήθηκε και δεν θέλησε να υπακούσει στις συστάσεις του τροχονόμου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η οδηγός εξύβρισε τον τροχονόμο, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις απο την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Με εντολή του Φρούραρχου της Βουλής, η οδηγός κρατήθηκε από τους αστυνομικούς και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.
Σε βάρος της οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία.
in.gr
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
- Σπουδές για τον κόσμο που έρχεται: Computer Science και Data Science στο UNIC Athens
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442