Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Ελ Καντουρί
Επιστροφή στο πρόγραμμα των προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή στην θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους. Ο Μαροκινός ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε 2-3 εβδομάδες.
Επιστροφή στο πρόγραμμα των προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή στην θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους.
Ο Μαροκινός ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε 2-3 εβδομάδες. Ομως στον αντίποδα ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο και με την βοήθεια προστατευτικής μάσκας, ξεκίνησε ελαφρές προπονήσεις ώστε σταδιακά να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα.
Στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Αγρινίου έτρεξαν στο γήπεδο και στην συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, πρώτα σε δύο εστίες με δύο τερματοφύλακες και στην συνέχεια με έναν τερματοφύλακα και τρεις μικρές εστίες.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442