Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος: Όλη η Ελλάδα είδε πώς κέρδισε σήμερα ο Παναθηναϊκός

Σφαιρόπουλος: Όλη η Ελλάδα είδε πώς κέρδισε σήμερα ο Παναθηναϊκός

Επίθεση κατά της διαιτησίας του αγώνα έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote, μετά τη λήξη την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό. Ο έλληνας τεχνικός ερωτούμενος για τα αίτια της ήττα, τόνισε: «Ρωτήστε τους διαιτητές να σας πουν τι έγινε στο παιχνίδι. Εκείνοι καθόρισαν την εξέλιξη του ματς. Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία, όλη η Ελλάδα είδε πώς κέρδισε σήμερα ο Παναθηναϊκός».

Επίθεση κατά της διαιτησίας του αγώνα έκανε ο Γιάννης
Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote, μετά τη λήξη την ήττα
του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

Ο έλληνας τεχνικός ερωτούμενος για
τα αίτια της ήττα, τόνισε:

«Ρωτήστε τους διαιτητές να σας πουν τι
έγινε στο παιχνίδι. Εκείνοι καθόρισαν την εξέλιξη του ματς. Συγχαρητήρια
στην ελληνική διαιτησία, όλη η Ελλάδα
είδε πώς κέρδισε σήμερα ο Παναθηναϊκός».

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς Σφαιρόπουλος τόνισε:

«Καλησπέρα σε όλους. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο ότι το έκρινε η διαιτησία. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός στην 1η περίοδο έβαλε μόνο δύο διποντα. Για 4-5 λεπτά δεν μπορούσε να σκοράρει.

Η διαιτησία τον έστελνε στις βολές και τον κρατούσε στο ματς. Αυτό έγινε και στη 2η περίοδο. Ο ΜακΛίν είχε 3 φάουλ στην 2η περίοδο, ο Μιλουτίνοφ 3φ. στο ημίχρονο. Φόρτωσαν τους ψηλούς μας με φάουλ. Όσο αντέχαμε κρατούσαμε.

Στην 3η περίοδο είδαμε και τον κύριο Πηλοϊδη να μπαίνει στη συνισταμένη, εκτός απο τον Αναστόπουλο και τον Παναγιώτου. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά, με τη διαιτησία να σφυρίζει με διαφορετικά κριτήρια.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Έβαλε 2-3 σουτ. Λογικό είναι ότι όταν έχει τη βοήθεια της διαιτησίας θα βρει ρυθμό. Όταν πήρε τη διαφορά, η διαιτησία σφύριξε 2-3 φορές υπέρ του Ολυμπιακού, για να ισορροπήσει αυτά που έλεγε πιο πριν».

Για το αν κρατάει κάτι για τη συνέχεια: «Εγκλωβίστηκε ο Παναθηναϊκός από την άμυνά μας. Δεν είχε δημιουργία. Είχε 9 ασίστ και 10 λάθη. Δεν παίζουμε καλά, γιατί κάποιοι παίκτες μας έχουν επιβαρυνθεί και είναι σε κάμψη. Το έχω εξηγήσει. Περιμένω πιο πολλά και από άλλους παίκτες. Όλοι προσπάθησαν.

Γνωρίζω πως θα παίξουμε πιο καλά όταν όλοι φορμαριστούν. Είχαμε ρόστερ με 16 παίκτες και παίζαμε με 10, πριν 1,5 μήνα. Μετά παίζαμε με εννέα παίκτες. Αυτοί οι 9 παίκτες τράβαγαν το κουπί. Οι άλλοι που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς δεν έχουν φορμαριστεί. Είναι λογικό. Όσο ήμασταν φρέσκοι καλύψαμε τους τραυματισμούς. Κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ, την Ρεάλ και μέσα στη Φενέρ.

Οι υπόλοιποι αγώνες μας έφεραν το ντεφορμάρισμα. Σήμερα προσπαθησαμε. Δεν παίξαμε άριστα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Δεν είναι τυχαίο πως λίγοι έχουν κερδίσει εδώ. Η προσπάθειά μας δεν είναι αμελητέα, αλλά ούτε και αρκετή.

Όλοι μπορούν να παίξουν καλύτερα. Τότε θα είμαστε όπως ήμασταν μέχρι τις 5/1. Μέχρι τις 5/1 ο Ολυμπιακός ήταν 1ος στην Euroleague, στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας και στον τελικό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στους στόχους».

Για το φινάλε της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον κόουτς Μαρμαρινό: «Ισχύει, είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας. Ο κύριος Μαρμαρινός δεν είναι πλέον στον Ολυμπιακό».

Για το αν υπάρχει «θέμα» με κάποιους παίκτες: «Σας είπα, κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι. Αυτή είναι η αιτία».

in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024