Ο Ολυμπιακός κόλλησε στο «Χ», ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή
Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα (Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-1) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε με... φωνές από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με πέναλτι (Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1). Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάγωσε τη Νέα Σμύρνη στις καθυστερήσεις (Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1), η Ξάνθη πήρε με ανατροπή το τρίποντο (Ξάνθη - Λεβαδειακός 2-1), ενώ ο Ατρόμητος νίκησε δύσκολα τη Λάρισα (Ατρόμητος - Λάρισα 1-0).
Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα (Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-1) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.
Εκεί ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε με… φωνές από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με πέναλτι (Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1) και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.