Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ξάνθη νίκησε με ανατροπή τον Λεβαδειακό με 2-1

Η Ξάνθη νίκησε με ανατροπή τον Λεβαδειακό με 2-1

Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, η οποία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό επικράτησε για την 19η αγωνιστική της Super League με 2-1 του Λεβαδειακού στην έδρα της και παρέμεινε κοντά στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης. Σκόρερ της νικήτριας οι Ντε Λούκας (57΄) και Φασίδης (63΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 30΄ με τον Γιουσούφ.

Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, η οποία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό επικράτησε για την 19η αγωνιστική της Super League με 2-1 του Λεβαδειακού στην έδρα της και παρέμεινε κοντά στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.

Σκόρερ της νικήτριας οι Ντε Λούκας (57΄) και Φασίδης (63΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 30΄ με τον Γιουσούφ.

Η Ξάνθη αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 22΄ και στο 29΄ με τον Γέντρισεκ, δέχθηκε στο 30΄ γκολ από τον Λεβαδειακό στην πρώτη καλή του στιγμή στο ματς με τον Γιουσούφ, που πλάσαρε εύστοχα τον Ζίβκοβιτς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, είχαν μια καλή ευκαιρία στο 54΄ και πάλι με τον Γέντρισεκ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έφθασαν στην ισοφάριση με δυνατό αριστερό σουτ του Ντε Λούκας μέσα από την περιοχή. Πιο επιθετική η Ξάνθη θα φθάσει στο 2-1 με τον Φασίδη στο 63΄, ο οποίος σκόραρε από κοντά σε σέντρα του Ντουρίτσκοβιτς.

Η Ξάνθη με τους τρεις βαθμούς της νίκης ανέβηκε στην 5η θέση με 27 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στην 9η θέση με 21β.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Γέντρισεκ / Νιάσε, Τριποτσέρης

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (69΄ Καμαρά), Τριάδης (46΄ Φασίδης), Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Κίκε (79΄ Μπρίτο), Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά.

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί (73΄ Σαβαντογκό), Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Νιάσε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μητρόπουλος (85΄ Καλτσάς), Τριποτσέρης.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024