Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο σκαμπίλι για τη Λίβερπουλ, στο φινάλε «σώθηκε» η Τότεναμ

Νέο σκαμπίλι για τη Λίβερπουλ, στο φινάλε «σώθηκε» η Τότεναμ

το Άνφιλντ έγινε η μεγάλη έκπληξη για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, αφού η Λίβερπουλ... υποκλίθηκε με 3-2 στην Γουέστ Μπρομ, η οποία πήρε την σπουδαία πρόκριση σε βάρος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ άνοιξε το σορ στο 5ο μόλις λεπτό με τον Φιρμίνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο τέρματα του Ροντρίγκες στο 7΄ και στο 11΄ και ένα αυτογκόλ του Ματίπ στο 45΄. Ο Σαλάχ απλά μείωσε στο 78΄ σε 3-2.

το Άνφιλντ έγινε η μεγάλη έκπληξη για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, αφού η Λίβερπουλ… υποκλίθηκε με 3-2 στην Γουέστ Μπρομ, η οποία πήρε την σπουδαία πρόκριση σε βάρος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ άνοιξε το σορ στο 5ο μόλις λεπτό με τον Φιρμίνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο τέρματα του Ροντρίγκες στο 7΄ και στο 11΄ και ένα αυτογκόλ του Ματίπ στο 45΄. Ο Σαλάχ απλά μείωσε στο 78΄ σε 3-2.

Στο μεταξύ, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε ο Χάρι Κέιν κράτησε «ζωντανή» την Τότεναμ στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μέχρι το 82ο λεπτό η Νιούπορτ, ομάδα της League 2, είχε ρίξει στα σχοινιά τους Λονδρέζους με το γκολ του Άμοντ στο 32΄, ωστόσο, ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας «έσωσε την παρτίδα» στο τέλος και μετά το σημερινό 1-1, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Μια ακόμη έκπληξη έγινε στο DW Στάντιουμ, όπου η Γουίγκαν «πέταξε έξω» από τη συνέχεια της διοργάνωσης την Γουέστ Χαμ. Η ομάδα της 1ης κατηγορίας με τα δύο γκολ του Γκριγκ επικράτησε με 2-0 των «σφυριών», που από το 49΄ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού.

Δεύτερο ματς θα χρειαστεί η Σουόνσι για να περάσει το εμπόδιο της Νοτς Κάουντι, στην έδρα της οποίας αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, ενώ στο ματς των ομάδων της Premier League, η Σαουθάμπτον με το γκολ του Στέφενς στο 4΄ επικράτησε 1-0 της Γουότφορντ και προκρίθηκε στους «16».

Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου στο FA Cup:
Σέφιλντ Γουέν.-Ρέντινγκ 3-1
Γεόβιλ-Μάντσεστερ Γ. 0-4
Πίτερμπρο-Λέστερ 1-5
Χάντερσφιλντ-Μπέρμιγχαμ 1-1 *
Νοτς Κάουντι-Σουόνσι 1-1 *
Μ.Κ. Ντονς-Κόβεντρι 0-1
Μίλγουολ-Ροτσντέιλ 2-2 *
Σαουθάμπτον-Γουότφορντ 1-0
Μίντλεσμπρο-Μπράιτον 0-1
Γουϊγκαν-Γουέστ Χαμ 2-0
Χαλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1
Σέφιλντ Γιουν.-Πρέστον 1-0
Νιούπορτ Κάουντι-Τότεναμ 1-1
Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ 21:45

Κυριακή 28/1:
Τσέλσι-Νιούκαστλ
Κάρντιφ-Μάντσεστερ Σίτι

* Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί ρεβάνς.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024