Συνάντηση Σκουρλέτη με τον αλβανό υπουργό Διασποράς
Συνάντηση με τον υπουργό Διασποράς της Αλβανίας, Pandeli Majko, είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, παρουσία της πρέσβη της χώρας στην Ελλάδα, Ardiana Hobdari.
Συνάντηση με τον υπουργό Διασποράς της Αλβανίας, Pandeli Majko, είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, παρουσία της πρέσβη της χώρας στην Ελλάδα, Ardiana Hobdari.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος αρμοδιότητας του υπουργείου Εσωτερικών, όπως τα θέματα της ιθαγένειας και της προσέγγισης της κοινότητας των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα από το ελληνικό Κράτος, όπου επισημάνθηκαν τα σημαντικά θετικά βήματα που έχουν γίνει.
Ο υπουργός Εσωτερικών, ανέφερε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση δίνει έμφαση στα ζητήματα δικαιωμάτων και διαβίωσης των μεταναστών στη χώρα και κατέληξε ότι ανάλογες συναντήσεις ενισχύουν τις καλές σχέσεις των δύο χωρών.
Εύη Σαλτού
in.gr
- Ο πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Τρέξιμο: Τι κάνουν 15 λεπτά στο σώμα και το μυαλό;
- Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Λέον Μπότσταϊν: Αποχωρεί από το Bard College μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
- Χαοτικά και παράξενα: Πόσο τυχαία είναι τα όνειρα;
- Κραυγή αγωνίας για τις γυναικοκτονίες
- Τοπία που κόβουν την ανάσα: Αυτά είναι όλα τα νέα γεωπάρκα της UNESCO στην Ευρώπη
- Σκιές πολέμου στα Φώκλαντς!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442