Σε «κυκλώματα διαπλοκής» που λυμαίνονταν τις αστικές συγκοινωνίες αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας ότι τα λεωφορεία έβγαιναν εκτός κυκλοφορίας εξαιτίας σαμποτάζ «από μέσα».

Σε «κυκλώματα διαπλοκής» που λυμαίνονταν τις αστικές συγκοινωνίες
αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης,
υποστηρίζοντας ότι τα λεωφορεία έβγαιναν εκτός κυκλοφορίας εξαιτίας
σαμποτάζ «από μέσα».

«Βρέθηκε χτύπημα με σφυρί στα τακάκια ενός λεωφορείου» τόνισε ο κ. Σπίρτζης και υπογράμμισε ότι το κύκλωμα όχι μόνο δεν επέτρεπε σε λεωφορεία να βγαίνουν στη κυκλοφορία αλλά απέτρεπε και τη συντήρηση.

«Υπάρχουν κυκλώματα που σαμποτάρουν τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών» και «πλέον το θέμα θα το αναλάβει η δικαιοσύνη» τόνισε ο υπουργός Υποδομών.

Σε ό,τι αφορά τη διασπάθιση χρήματος στον ΟΑΣΘ, ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκε στην ύπαρξη ενός τραπεζικού λογαριασμού για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων του Οργανισμού, όπου βρέθηκαν μόλις 700 ευρώ αντί για 38 εκατ. ευρώ.

Κατήγγειλε, ακόμη, ότι στον ΟΑΣΘ είχε στηθεί ένας κομματικός στρατός με πάνω από 2.500 εργαζόμενους και με πολλαπλάσιο κόστος από τον ΟΑΣΑ ο οποίος «συντηρούσε για δεκαετίες πολλές εταιρίες σχετικές με τις συγκοινωνίες».

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr