Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιο κοντά στην απόφαση για ένα μικρότερο SUV μοντέλο η Jeep

Πιο κοντά στην απόφαση για ένα μικρότερο SUV μοντέλο η Jeep

Η Jeep επιθυμεί να αξιοποιήσει την απήχηση που έχουν τα compact μοντέλα, σχεδιάζοντας την προσθήκη ενός μικρότερου SUV μοντέλου το οποίο θα κατασκευάζεται σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Η Jeep εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο προσθήκης μιας μικρότερης SUV πρότασης στην γκάμα της, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της φίρμας, Mike Manley.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιθώριο της έκθεσης του Detroit, δείχνοντας τη σοβαρότητα των προθέσεων της Jeep για ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Renegade, το «μικρό» Jeep θα στοχεύσει κυρίως στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά και σε άλλες όπου τα compact μοντέλα έχουν ιδιαίτερη απήχηση. Για τους ακριβώς «αντίθετους» λόγους το νέο μοντέλο δεν θα διατεθεί στις ΗΠΑ, όπως ο ίδιος επίσης αποκάλυψε.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το νέο μοντέλο που έχει γίνει γνωστό ως “baby Jeep” αναμένεται, να έχει μήκος κάτω από τα 4,0 μέτρα και να κατασκευάζεται σε ιταλικό έδαφος και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, στο εργοστάσιο του Pomigliano όπου προς το παρόν κατασκευάζεται το Panda.

Αν τελικώς τα σχέδια της Jeep ευοδωθούν, τότε το επικρατέστερο υπαγορεύει την αξιοποίηση της μικρής αρχιτεκτονικής της FCA όπου βασίζονται τα Fiat Panda και 500.

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τον Ιούνιο με την προοπτική το νέο μοντέλο να εμφανιστεί το 2020.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024