Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Όταν ο πάγκος «γκρεμίζει» μύθους όπως ο Ζιντάν

Η πικρία για τον αποκλεισμό μιας ομάδας όπως η Ρεάλ ήταν μεγάλη για τους φίλους της «βασίλισσας». Τα όσα έχουν γραφτεί από χθες βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί ποτέ ο Γάλλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στο Μπερναμπέου από την Λεγανιές. Η «βασίλισσα» αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και το κλίμα στην ισπανική ομάδα είναι «εκρηκτικό». Ποιος την πληρώνει όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά; Μα φυσικά ο προπονητής. Σε όλες τις ομάδες. Σε κάθε γωνιά του κόσμου. Έτσι λοιπόν και στη Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο μεγάλος χαμός. Κραυγές, μηνύματα, λαϊκή απαίτηση για απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Τα όσα έχουν γραφτεί από χθες βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί ποτέ ο Γάλλος. Κι εδώ είναι το πολύ μεγάλο θέμα, αναφορικά με την απομυθοποίηση προσωπικοτήτων που έχουν γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ. Η πικρία για τον αποκλεισμό μιας ομάδας όπως η Ρεάλ ήταν μεγάλη για τους φίλους της «βασίλισσας».

Πολλοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις για έναν προπονητή που δεν είναι ένας ακόμα «προπονητής» για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν μπορούσαν την ώρα του εκνευρισμού να καταλάβουν τι σημαίνει το όνομα Ζιντάν για την Ρεάλ Μαδρίτης, θα έμπαιναν στη διαδικασία να πληκτρολογήσουν.

Βλέποντας λοιπόν τέτοιες καταστάσεις και συμπεριφορές, δεν είναι λίγοι οι αθλητές που επιλέγουν να μείνουν μακριά από τον πάγκο. Όχι μόνο σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο αλλά και άλλα αθλήματα.

Η θέση στην άκρη του πάγκου μπορεί να απομυθοποιήσει ονόματα όπως αυτό του Ζιντάν. Ακούγεται περίεργο, ίσως εξωπραγματικό. Είναι όμως αληθές και ο Γάλλος μάλλον δεν θα περίμενε τέτοιου είδους αντίδραση. Όχι μόνο για τα όσα πρόσφερε σαν παίκτης στους «μερένχες» αλλά και σαν προπονητής.

Αρκούν οι θύμησες για να επικρατήσει η λογική του θυμού; Η απάντηση δόθηκε από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους. Η πικρία τα επισκίασε όλα. Ακόμα και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν. Και δεν μιλάμε για ένα απλό όνομα. Μιλάμε για τον παίκτη που ήταν ο αρχηγός των galacticos.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024