Άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»
Άσκηση ετοιμότητας ευρείας κλίμακας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:15 μ.μ. στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με επικεφαλής τον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Νικόλαο Παπαευσταθίου.
Άσκηση ετοιμότητας ευρείας κλίμακας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:15 μ.μ. στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με επικεφαλής τον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Νικόλαο Παπαευσταθίου.
Η άσκηση διενεργείται στο πλαίσιο του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των νοσοκομείων, της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων, καθώς επίσης και της βελτιστοποίησης της συνεργασίας με τους εμπλεκομένους φορείς και κυρίως το Πυροσβεστικό Σώμα.
health.in.gr
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου
- UNIC Athens: Η νέα ακαδημαϊκή πρόταση στην καρδιά του Ελληνικού
- Ιράν: Ποιος δικαιούται να βομβαρδιστεί;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442