Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι της φρίκης: Σε ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα τα παιδιά

Σπίτι της φρίκης: Σε ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα τα παιδιά

Σε ξεχωριστές οικογένειες, αλλά και ιδρύματα, παρά τις εκκλήσεις τους για τοι αντίθετο, θα φιλοξενηθούν προς το παρόν τα 13 παιδιά τα οποία σώθηκαν από το «σπίτι της φρίκης», όπου οι γονείς τους τα κρατούσαν αλυσοδεμένα, βρόμικα και υποσιτισμένα για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS, τα παιδιά έκαναν απεγνωσμένες εκκλήσεις στις Αρχές να μην τους χωρίσουν και να τους αφήσουν να ζουν σαν μια οικογένεια, όμως αυτό είναι κάτι που δεν κατέστη δυνατό έτσι θα «χωριστούν» σε ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα.

Σε ξεχωριστές οικογένειες, αλλά και ιδρύματα, παρά τις εκκλήσεις τους για τοι αντίθετο, θα φιλοξενηθούν προς το παρόν τα 13 παιδιά τα οποία σώθηκαν από το «σπίτι της φρίκης», όπου οι γονείς τους τα κρατούσαν αλυσοδεμένα, βρόμικα και υποσιτισμένα για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS, τα παιδιά έκαναν απεγνωσμένες εκκλήσεις στις Αρχές να μην τους χωρίσουν και να τους αφήσουν να ζουν σαν μια οικογένεια, όμως αυτό είναι κάτι που δεν κατέστη δυνατό, έτσι θα «χωριστούν» σε ανάδοχες οικογένειες και ιδρύματα.

Συγκεκριμένα τα έξι ενήλικα παιδιά της οικογένειας θα δοθούν ανά τρία σε δυο διάδοχες οικογένειες, ενώ τα υπόλοιπα επτά ενήλικα, το οποίο όμως μοιάζουν με έφηβους λόγω τις κακομεταχείρησης και του υποσιτισμού, θα σταλούν σε ιδρύματα όπου θα τους παρέχεται παράλληλα και ψυχολογική υποστήριξη.

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το CBS, οι γονείς σχεδίαζαν να μετακομίσουν στην Οκλαχόμα, όπου θα μπορούσαν να συνεχίσουν το φρικιαστικό έργο του, όμως για καλή τύχη των παιδιών το 17χρονο κορίτσι τους χάλασε τα σχέδια σώζοντας τον εαυτό της και τα αδέρφια της.

Τα θύματα, ηλικίας από 2 έως 29 ετών κρατούνταν από τους γονείς του φυλακισμένα επί χρόνια σε άθλιες συνθήκες στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Οι δύο γονείς κατηγορούνται για βασανιστήρια, κακοποίηση ανηλίκων και παράνομη φυλάκιση, με τον Ντέιβιντ Τέρπιν, 57 ετών και τη σύζυγό του Λουίζ, 49 ετών, να κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε κάθειρξη 94 ετών εάν κριθούν ένοχοι.

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι ξυλοκοπούσαν τα θύματά τους, τα έδεναν με αλυσίδες και τα άφηναν να λιμοκτονούν. Αντιμετωπίζουν περισσότερες από 25 κατηγορίες ο καθένας τους, όπως είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Ρίβερσαϊντ, Μάικ Χέστριν. «Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να ζητήσουμε την απονομή δικαιοσύνης σε αυτήν την υπόθεση, κατά τρόπο ώστε να προστατευθούν τα θύματα από περαιτέρω βλάβη», πρόσθεσε.

in.gr

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024