Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα αγροτών – Πότε ξεκινούν τις κινητοποιήσεις

Λάρισα: Συγκροτήθηκε επιτροπή αγώνα αγροτών – Πότε ξεκινούν τις κινητοποιήσεις

Επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδας συγκροτήθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας με την συμμετοχή αγροτών κυρίως από την Κεντρική - Ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδας συγκροτήθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας με την συμμετοχή αγροτών κυρίως από την Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Οι αγρότες που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συλλαλητήριο με τρακτέρ στη 1 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της έκθεσης Agrotica, ενώ μετά το συλλαλητήριο αναμένεται νέα συνάντηση και συνεδρίαση της επιτροπής ώστε να συζητηθούν οι μορφές των κινητοποιήσεων τους.

Από τη Λάρισα το μέλος της επιτροπής, Γιώργος Μαχάς, σε δήλωσή του τόνισε ότι «οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ελλάδας για να ξεκινήσουν ένα νέο αγώνα για τα δύσκολα μέτρα που έχουν ψηφιστεί, αλλά και τα επόμενα» ενώ από την μεριά του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του δήμου Πέλλας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε πως «οι διαθέσεις των αγροτών που συγκεντρώθηκαν στη Νίκαια είναι να υπάρξει κοινή πορεία του αγώνα».

Τέλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης, σημείωσε πως σημασία για τον αγώνα έχει σημασία η συμμετοχή του κόσμου, ενώ σχετικά με την ενότητα του αγροτικού κινήματος είπε πως παρά τις προσπάθειες για ενότητα «κάποιοι επέλεξαν να διαχωρίσουν τον δρόμο».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024