Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σαντάμ Χουσεΐν προσφέρει... το τέλειο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Σαντάμ Χουσεΐν προσφέρει… το τέλειο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Ιανουάριος φτάνει στο τέλος του και τη θέση του ετοιμάζεται να πάρει ο Φεβρουάριος, ο οποίος μαζί του φέρνει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η αλλιώς τη γιορτή των ερωτευμένων. Αν και εσύ δεν έχεις ιδέα τι δώρο να πάρεις στο έτερον ήμισυ μπορεί και να έχουμε τη λύση για εσένα. Αν αγαπάει το διάβασμα και τις ερωτικές ιστορίες μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν το βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2000 «Zabiba and the king» με συγγραφέα τον... Σαντάμ Χουσείν.

Ο Ιανουάριος φτάνει στο τέλος του και τη θέση του ετοιμάζεται να πάρει ο Φεβρουάριος, ο οποίος μαζί του φέρνει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η αλλιώς τη γιορτή των ερωτευμένων. Αν και εσύ δεν έχεις ιδέα τι δώρο να πάρεις στο έτερον ήμισυ μπορεί και να έχουμε τη λύση για εσένα.

Αν αγαπάει το διάβασμα και τις ερωτικές ιστορίες μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν το βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2000 «Zabiba and the king» με συγγραφέα τον… Σαντάμ Χουσείν.

Τι θα μπορούσε να λέει μια ερωτική ιστορία γραμμένη από έναν δικτάτορα; Η ιστορία μας διαδραματίζεται πολλές χιλιάδες χρόνια πριν ανάμεσα σε έναν βασιλιά (σ.σ δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε για ποιον μιλάει) και χωρική, τη Ζαμπίμπα, η οποία αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους στην πιο φτωχή έκδοση τους.

Στην ιστορία η σχέση των 2 διαδραματίζεται, μέσα σε θέματα όπως η θρησκεία και ο εθνικισμός.

Για να προλάβουμε όλους εσάς τους καχύποπτους που σκέφτεστε ότι το βιβλίο θα είναι αδιάφορα γραμμένο, σας ενημερώνουμε ότι περιγράφει με απόλυτη λεπτομέρεια μια σεξουαλική πράξη μεταξύ ενός βοσκού και μιας αρκούδας…

Σε περίπτωση λοιπόν που ενδιαφέρεστε το βιβλίο είναι προς πώληση στο Amazon και κοστίζει μόλις 14 δολάρια.

Αυτό το βιβλίο πιστεύεται από τη CIA ότι είναι ένα από τα τέσσερα βιβλία του, που όμως δεν τα έχει γράψει ο ίδιος ο Χουσείν, άλλα έχουν γραφτεί υπό την εποπτεία του.

Κατά… τύχη τα βιβλία του όλα έχουν να κάνουν με ένα ήρωα, ο οποίος… κατά τύχη πάλι μοιάζει πολύ με εκείνον.

in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024