Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αναζωπυρώθηκαν τα σενάρια για
δημιουργία κόμματος από τον στρατηγό ε.α. Φραγκούλη Φράγκο. Ο ίδιος δεν
επιβεβαιώνει, ούτε όμως και διαψεύδει.

Πώς βλέπει αυτό το ενδεχόμενο η
ΝΔ, δεδομένου ότι το κόμμα αν δημιουργηθεί θα είναι στα δεξιά της; Την απάντηση δίνει ο «Βηματοδότης», αναφέροντας:

«Και μια και ο λόγος για τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη (πρώην αρχηγό ΓΕΣ και υπηρεσιακό υπουργό Αμυνας στην κυβέρνηση Πικραμμένου), για τον οποίο, ορισμένες πληροφορίες επιμένουν ότι ετοιμάζει κόμμα δεξιότερα της ΝΔ, ο ίδιος με διαβεβαίωσε πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο:

»»Εδώ και 16 χρόνια λένε ότι θα κάνω κόμμα και διαψεύδονται επί 16 χρόνια». Ο στρατηγός όμως μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είπε ότι δεν είναι…»ρίψασπις» και ότι θα εξετάσει, εάν του ζητηθεί, το ζήτημα δημιουργίας νέου κόμματος.

»Κι αν κάνει κόμμα ο Φράγκος;

»Οι διαβεβαιώσεις ωστόσο του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη πως δεν προτίθεται να κάνει κόμμα, δεν πείθουν ούτε το Μαξίμου, αλλά (και εδώ είναι η είδηση) ούτε τους νεοδημοκράτες.

»Ρώτησα για παράδειγμα έναν ακραιφνή καραμανλικό (πιο καραμανλικός δεν γίνεται) εάν πιστεύει ότι ο κ. Φράγκος δεν θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος και ιδού τι μου απάντησε: «Γιατί καλύτερος είναι ο Καμμένος, ο Μπαλτάκος, ο Κρανιδιώτης και οι άλλοι που έκαναν κόμμα δεξιότερα της ΝΔ; Τουλάχιστον εάν εκλεγεί θα είναι ευκολότερη η συνεργασία του με τη ΝΔ, παρά τη Φώφη που θα μας βάλει και όρους;» Τι να πω;»

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο