Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor II: Ποιος κέρδισε το δεύτερο αγώνα, τι ήταν το έπαθλο

Survivor II: Ποιος κέρδισε το δεύτερο αγώνα, τι ήταν το έπαθλο

Την δεύτερη νίκη τους στο παιχνίδι πέτυχαν χθες Δευτέρα οι Μαχητές στο δεύτερο επεισόδιο του Survivor II κερδίζοντας τους Διάσημους.

Την δεύτερη νίκη τους στο παιχνίδι πέτυχαν χθες Δευτέρα οι Μαχητές στο δεύτερο επεισόδιο του Survivor II κερδίζοντας τους Διάσημους.

Οι παίκτες για να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη έπρεπε να περάσουν μια σειρά εμποδίων και στον τελικό στόχο να βάλουν ξύλα οριζόντια στο έδαφος πετώντας τα από μακριά.

Οι Μαχητές με σκορ 10-7 κατέφεραν να διακριθούν στο πεδίο της μάχης και να πάρουν μαζί του το πολύτιμο έπαθλο. Αν και στην αρχή προηγούνταν με διπλό σκορ, οι Διάσημοι γρήγορα τους έφτασαν με αποτέλεσμα να κριθούν στον πόντο οι τελευταίες μονομαχίες.

Μετά την επαγγελματική σκηνή με τον εξοπλισμό που κέρδισαν στον πρώτο αγώνα οι Μαχητές αυτή τη φορά πήραν εργαλεία ψαρέματος που θα τους φανούν πολύ χρήσιμα στην ζωή τους στην παραλία. Σήμερα Τρίτη οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα έχουν αρχίσει οι γρίνιες και οι «κλίκες» να δημιουργούνται στους Μαχητές με την Αγγελική Κοκαλίτσα να νιώθει παραμελημένη και εκτός της υπόλοιπης ομάδας. «Δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία, για αυτό και ήθελα να αγωνιστώ και δεύτερη φορά, αφού το δοκίμασα την πρώτη φορά και είδα ότι ήταν λάθος μου που δεν ξεκίνησα γρήγορα. Ήθελα να δω τις ανάσες μου. Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία» ανέφερε η ίδια στην κάμερα.

Αλλά και στους Διάσημους οι κακουχίες έχουν αρχίσει να ταλαιπωρούν τους παίχτες με την Ελένη Χατζίδου να δηλώνει ότι: «Όσο υποψιασμένος και αν είσαι ερχόμενος στο Survivor, σίγουρα άλλο να το ζεις και άλλο απλά να το έχεις στο μυαλό σου».

Το δεύτερο επεισόδιο του Survivor II ήρθε και χθες πρώτο σε τηλεθέαση ωστόσο «έχασε» αρκετούς πόντους από το Τατουάζ και την Αννέ. Πιο συγκεκριμένα το Survivor σημείωσε 28,6% στο γενικό και 39,2% στο δυναμικό κοινό, έχοντας απώλειες της τάξης των 20 μονάδων περίπου. Από την άλλη, το «Τατουάζ» κράτησε στον Alpha το 22,6% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 19,9% στο δυναμικό κοινό.

in.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024