Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις για το συλλαλητήριο

Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις για το συλλαλητήριο

Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ.Τζανακόπουλος, στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη. «Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο, απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός» τονίζει ο κ. Τζανακόπουλος, προσθέτοντας ότι αντίθετα η κυβέρνηση «δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη».

Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ.Τζανακόπουλος, στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο, απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός» τονίζει ο κ. Τζανακόπουλος και προσθέτει:

«Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα».

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, δήλωσε ότι «αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων», υπογραμμίζοντας ότι «σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία».

Ασχολίαστες από την κυβέρνηση δεν αναμένεται να μείνουν και αντιδράσεις άλλων στελεχών της ΝΔ, πολλοί βουλευτές της οποίας παρεβρέθηκαν στο συλλαλητήριο, όπως του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. «Φωνή Λαού οργή Θεού» ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Γεωργιάδη στην Καθημερινή για το ογκώδες συλλαλητήριο.

Για συγκονιστικό συλλαλητήριο μίλησε και ο Σταύρος Καλαφάτης της ΝΔ, που συμμετείχε σε αυτό, εκφράζοντας ανησυχία για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ονοματολογικό της πΓΔΜ.

in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024