Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Liberation υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Τραμπ

Η Liberation υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Τραμπ

Τις δικές της... ευχές με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να στείλει γαλλική εφημερίδα Liberation στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ.

Τις δικές της… ευχές με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να στείλει γαλλική εφημερίδα Liberation στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ.

«Ντόναλντ Τραμπ, ένας χρόνος μετά» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, το οποίο απεικονίζει ένα γυναικείο χέρι να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο, με νύχια βαμμένα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, στα οποία εμφανίζεται ο Τραμπ.

«Ένα χρόνο μετά την εκλογή του Τραμπ οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ανασυνταχθούν» σημειώνει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο, υπογραμμίζοντας πως «η αντιπολίτευση επιχειρεί να κερδίσει έδαφος στο Κογκρέσο, ενώ η αντίσταση κατά του Τραμπ έχει αρχίσει να σχηματίζεται σε μικρά κόμματα και συλλογικότητες».

Στο αφιέρωμα, μεταξύ άλλων, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην φερόμενη εμπλοκή της ρωσικής πλευράς στις αμερικανικές εκλογές, τις σχέσεις του Τραμπ με το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του αμερικανού προέδρου καθώς και την κατάσταση της υγείας του που απασχολεί την κοινή γνώμη.

in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024