Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΠΓΔΜ και το «τέλος» του μνημονίου στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΠΓΔΜ και το «τέλος» του μνημονίου στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Η προετοιμασία για την επόμενη μέρα της μεταμνημονιακής Ελλάδας καθώς και οι εξελίξεις με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ αναμένεται να κυριαρχήσουν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινά σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Η προετοιμασία για την επόμενη μέρα της μεταμνημονιακής Ελλάδας καθώς
και οι εξελίξεις με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ αναμένεται να κυριαρχήσουν
στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινά σήμερα
στις 6 το απόγευμα.

Βασικό θέμα θα ο σχεδιασμός του κόμματος και οι δράσεις της επόμενης περιόδου, με το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στο τέλος του μνημονίου αλλά και στις εξελίξεις με τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Η συνεδρίαση της ΚΕ που θα συνεχιστεί και το Σάββατο, έρχεται μία ημέρα μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο για το θέμα της ΠΓΔΜ, μία εξέλιξη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση κομμάτων της αντιπολίτευσης, καθώς ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση του πρωθυπουργού προς τα κόμματα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε. Σταύρος Αραχωβίτης δήλωσε πως «με τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ευελπιστώ ότι θα γίνει μία γόνιμη συζήτηση για την προετοιμασία, το επόμενο διάστημα, της καθαρής εξόδου από την σκληρή επιτροπεία» ενώ προσθέτει με νόημα «αναγκαστήκαμε να βαδίσουμε ένα δρόμο που δεν ήταν η επιλογή μας. Ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο Διεθνές πεδίο. Η χώρα χρειάζεται πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά Βήματα από μας. Έχουμε υποχρέωση να την ωθήσουμε σε μία αναπτυξιακή τροχιά με συνθήκες δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας».

Οι εργασίες της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel» και ξεκινούν σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται το Σάββατο στις 8 το βράδυ. Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή οι εργασίες ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ. Αύριο Σάββατο οι εργασίες ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΚΕ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κόμματος.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024