Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε τον τερματοφύλακα Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός

Πήρε τον τερματοφύλακα Ίβουσιτς ο Ολυμπιακός

Τέταρτη μεταγραφική κίνηση του Γενάρη για τον Ολυμπιακό. Για τον πρωταθλητή που έψαχνε τερματοφύλακα και τελικά τον βρήκε! Ο λόγος για τον Ιβιτσα Ιβουσιτς ο οποίος ανακοινώθηκε πριν απο λίγο.

Τέταρτη μεταγραφική κίνηση του Γενάρη για τον Ολυμπιακό. Για τον πρωταθλητή που έψαχνε τερματοφύλακα και τελικά τον βρήκε! Ο λόγος για τον Ιβιτσα Ιβουσιτς ο οποίος ανακοινώθηκε πριν απο λίγο.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς», ήταν η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» με τον ίδιο να δηλώνει:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!».

Το who is who του Ίβιτσα Ίβουσιτς

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς (1,95μ.) γεννήθηκε την 1 Φεβρουαρίου 1995 στην πόλη Ριέκα της Κροατίας. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της HNK Rijeka. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στις ακαδημίες της Inter τον Ιανουάριο του 2011. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την USD 1913 Seregno Calcio.

Τον Ιούλιο του 2013 επέστρεψε στις ακαδημίες των «νερατζούρι» και στις 15 Ιουλίου 2014 δόθηκε δανεικός στην AC Prato. Το καλοκαίρι της επόμενης σεζόν ξανά επέστρεψε στην ομάδα του Μιλάνο, για να γίνει μέλος της NK Istra 1961 τον Αύγουστο του 2015 και να επαναπατριστεί.

Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας, πραγματοποίησε «γεμάτες» σεζόν, έχοντας 44 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο συνολικά. Πλέον, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!

Είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Κροατίας, έχοντας 7 συμμετοχές.

in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024