Τζανακόπουλος: Όμηρος της ακροδεξιάς τάσης της ΝΔ ο Μητσοτάκης για ΠΓΔΜ
Αυστηρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για τις τοποθετήσεις της στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν δύο τάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ.
«Πυρά» εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της εκπροσώπου Τύπου Μαρίας Σπυράκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, έπειτα από την τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε πως «ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Σπυράκη έχουν πνιγεί στις αντιφάσεις της Νέας Δημοκρατίας», συμπληρώνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «από τη μία είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας erga omnes, από την άλλη λένε «ναι» στα συλλαλητήρια».
«Από τη μία με τη γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη και από την άλλη και με τη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά» πρόθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καταθέτοντας ένα ερώτημα προς την αξιωματική αντιπολίτευση: «Το ερώτημα είναι σαφές: Έχει ο κ. Μητσοτάκης το σθένος να πει στον ελληνικό λαό ποια είναι πραγματικά η θέση της ΝΔ ή θα συνεχίσει να είναι όμηρος της ακροδεξιάς τάσης του κόμματός του, των κ.κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη;».
in.gr
- «Ebenezer: A Christmas Carol»: Ποιοι ηθοποιοί θα βρεθούν δίπλα στον Τζόνι Ντεπ
- Ο Κώστας Παπανικολάου… ξεμπλόκαρε τον Μπαρτζώκα σε κρίσιμο τάιμ άουτ (vid)
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το 1/3 του Κιέβου μετά τις ρωσικές επιθέσεις – 320.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου
- NBA: Πιθανή «μετακόμιση» στη Euroleague βλέπουν οι Αμερικανοί για το Νο2 στο draft του 2020
- Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ευρώπη – Οι καύσωνες και οι πλημμύρες που σημάδεψαν το 2025