Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για μεσαίωνα κάνει λόγο ο δημιουργός του Phylax

Για μεσαίωνα κάνει λόγο ο δημιουργός του Phylax

Για μεσαίωνα έκανε λόγο ο καλλιτέχνης του Phylax με δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό, λίγες ώρες μετά την πτώση του γλυπτού, όπου σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου έπεσε από ανθρώπινα χέρια.

Για μεσαίωνα έκανε λόγο ο εικαστικός Κωστής Γεωργίου, δημιουργός του Phylax, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, λίγες ώρες μετά την πτώση του γλυπτού από «ανθρώπινο χέρι» σύμφωνα με τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε στον ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργίου: «Αυτό δεν είναι ένας βανδαλισμός, είναι προσβολή του ατόμου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πιστεύω ότι η θέση του είναι εκεί όπου αρχικά ορίστηκε να μπει. Εκεί είναι η θέση του», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα αποκατασταθεί το γλυπτό: «Η δουλειά μας είναι να φτιάχνουμε έργα, ότι δουλειά και να είναι μπορούμε να την αποκαταστήσουμε».

Στη συνέχεια όσον αφορά την πράξη είπε: «Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που αποφάσισαν ότι δεν τους αρέσει και αποφάσισαν να το στερήσουν από εκείνους στους οποίους αρέσει. Αυτό αν δεν μπει σε κάποια λογική μπαίνουμε στην μορφή της ζούγκλας. Το βάφτισαν σε κάτι που δεν είναι, στη συνέχεια το ράντισαν με αγιασμό, στη συνέχεια του πέταξαν μπογιές, προσπαθήσαν δύο φορές να το κατεβάσουν και την τρίτη το πέτυχαν, αυτό είναι μεταοργολικός μεσαίωνας».

Διαβάστε επίσης:

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024