Στον ανακριτή βρίσκεται ο καθ’ ομολογία δράστης της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη για συμπληρωματική απολογία. Μετά τις τελευταίες του αποκαλύψεις, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές ή ηθικούς αυτουργούς, αναμένεται ο Σοροπίδης να κατονομάσει τα τρία αυτά άτομα.

Αυτό ζητάει και η οικογένεια της άτυχης Δώρας, η μητέρα της οποίας πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτή για να του παραδώσει λίστα με ερωτήματα που ζητά να απαντηθούν από το δράση. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η αναπαράσταση του συμβάντος αλλά και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Σοροπίδη.

Οι συνομιλίες του δράστη θα ρίξουν φως στην υπόθεση όπως υποστήριξε και ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας. Σύμφωνα με τον ίδιο σε αυτά που λέει ο κατηγορούμενος δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις και εκφράζοντας την προσωπική του άποψη είπε ότι αυτά που λέει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν ευσταθούν.

Στα ερωτήματα που υπέβαλε η μητέρα ζητά να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο