Η επιστολή παραίτησης Ζουράρι προς το «σύντροφο Τσίπρα»
Με μία λιτή επιστολή που δεν ξεπερνά τις 40 λέξεις, ο Κώστας Ζουράρις ενημερώνει τον πρωθυπουργό - τον οποίο αποκαλεί σύντροφε - για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις υβριστικές δηλώσεις εναντίον φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Άρη.
Με μία λιτή επιστολή που δεν ξεπερνά τις 40 λέξεις, ο Κώστας Ζουράρις ενημερώνει τον πρωθυπουργό – τον οποίο αποκαλεί σύντροφε – για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις υβριστικές δηλώσεις εναντίον φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Άρη.
«Ερίδματε (σσ καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).