Κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο
Το σύνολο των προαπαιτούμενων για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης εξετάστηκε σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένα από τα θέματα συζήτησης είναι η περικοπή των επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.
Το σύνολο των προαπαιτούμενων για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης εξετάστηκε σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν η περικοπή των επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.
Το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να απασχολεί σε μεγάλο βαθμό το κυβερνητικό στρατόπεδο. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, η Θεανώ Φωτίου τόνισε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αναπλήρωση εντός του 2018 των απωλειών τριτέκνων και πολυτέκνων, σημειώνοντας ότι τώρα δεν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).