Παππάς: Είχαμε πολλά να πούμε με τον κοσμοναύτη Γιουρτσίχιν
Συνάντηση με τον πόντιο κοσμοναύτη, Θεόδωρο Γραμματικόπουλο (Φιοντόρ Γιουρτσίχιν), είχε σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
Συνάντηση με τον πόντιο κοσμοναύτη, Θεόδωρο Γραμματικόπουλο (Φιοντόρ Γιουρτσίχιν), είχε σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.
«Σήμερα είχα την τιμή να υποδεχθώ στο υπ. ΨΗΠΤΕ τον πόντιο κοσμοναύτη Φιοντόρ Γιουρτσίχιν, ο οποίος έχει τιμηθεί με την ανώτατη διάκριση του «Ήρωα» της Ρωσικής Ομοσπονδίας και με το παράσημο του Τάγματος του Φοίνικα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είχαμε πολλά να συζητήσουμε!» ανέφερε ο υπουργός με ανάρτησή του στο Twitter.
Σήμερα είχα την τιμή να υποδεχθώ στο υπ. ΨΗΠΤΕ τον Πόντιο κοσμοναύτη Φιοντόρ Γιουρτσίχιν, ο οποίος έχει τιμηθεί με την ανώτατη διάκριση του «Ήρωα» της Ρωσικής Ομοσπονδίας και με το παράσημο του Τάγματος του Φοίνικα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είχαμε πολλά να συζητήσουμε! pic.twitter.com/4nJmZ11rKv
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.