
Ορεστιάδα: 37χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο
Κρεμασμένος σε δέντρο βρέθηκε την Πέμπτη ένας 37χρονος άνδρας σε αγροτική περιοχή του Πύργου Ορεστιάδας. Σύμφωνα με το e-evros.gr, ο άντρας ζούσε μαζί με την οικογένεια του στις εργατικές κατοικίες του Πύργου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή.
Κρεμασμένος σε δέντρο βρέθηκε την Πέμπτη ένας 37χρονος άνδρας σε αγροτική περιοχή του Πύργου Ορεστιάδας.
Σύμφωνα με το e-evros.gr, ο άντρας ζούσε μαζί με την οικογένεια του στις εργατικές κατοικίες του Πύργου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή.
Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, με τους λόγους της πράξης αυτής να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ με τις πρώτες ενδείξεις η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.
H σορός του άντρα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΕ για νεκροψία – νεκροτομή.
in.gr
- Το μανιφέστο του δράστη της επίθεσης στο δείπνο των Ανταποκριτών – Τι έγραψε για τον Τραμπ
- Μαγνητικό τσιμέντο: Η ιδέα που υπόσχεται να βάλει τέλος στο καρφιά και τις βίδες στους τοίχους
- Χώρισε το πιο «cool ζευγάρι» του παγκοσμίου τένις – Όλο το παρασκήνιο (pics)
- Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ 4-0: Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Champions League
- Δημογραφικό: «Πολλαπλασιαστής κινδύνων» για την οικονομία – Το στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Geely vs Tesla: Η Κίνα «πατάει γκάζι» στα robotaxi



