Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαριές εκφράσεις στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για τις απεργίες

Βαριές εκφράσεις στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για τις απεργίες

Βαριές εκφράσεις μεταξύ βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διάταξη για τις απεργίες αλλά και την πρόσφατη «έφοδο» του ΠΑΜΕ στο γραφείο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου ακούστηκαν στη Βουλή.

Βαριές εκφράσεις μεταξύ βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη
διάταξη για τις απεργίες αλλά και την πρόσφατη «έφοδο» του ΠΑΜΕ στο
γραφείο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου ακούστηκαν στη Βουλή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «επαναστάτες φασίστες» τα μέλη του ΠΑΕΜ που εισέβαλαν στο γραφείο της Αχτσιόγλου, ενώ ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «αξιοποίησε το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ».

«Φασίστας ο αριστερός, κομουνιστής, συνδικαλιστής που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό. Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, προειδοποιώντας.

Πρόσθεσε μάλιστα λέγοντας ότι εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τσαμπουκά.
«Τι θέλουν να πλακωνόμαστε στις πλατείες; Εμείς ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε. Αλλά που θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε δεν συνάδει με τις αρχές τις Αριστεράς».

Απευθυνόμενος δε στους βουλευτές του ΚΚΕ υποστήριξε ότι «μόνο οι τίτλοι σας έχουν μείνει από το κόμμα. Αν νομίζετε ότι θα χτυπάτε τα χέρια σε μια υπουργό. Εμείς ποτέ δεν το κάναμε. Τα στήθη μας βάζαμε μπροστά για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα».

Στην αντεπίθεση το ΚΚΕ

Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου.
«Μας κάνει εντύπωση, μας εξέπληξε αρνητικά όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Φαίνεται ότι έχει και ασφαλίτικες ανησυχίες. Τον ενημερώνουμε ότι αυτός που χτύπησε το χέρι του στο γραφείο της κυρίας Αχτσιόγλου είναι ο ίδιος που μίλησε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραθανασόπουλος.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024