Πανό στο Λευκό Πύργο κρέμασαν μέλη του ΠΑΜΕ [Βίντεο]
«Κάτω τα ξερά σας από την απεργία» έγραφε το πανό που ανάρτησαν πριν από λίγη ώρα μέλη του ΠΑΜΕ στον Λευκό Πύργο.
«Κάτω τα ξερά σας από την απεργία» έγραφε το πανό που ανάρτησαν πριν από λίγη ώρα μέλη του ΠΑΜΕ στον Λευκό Πύργο.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το μνημείο και στη συνέχεια κατάφεραν να κρεμάσουν το πανό. Οι διαδηλωτές αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης να συμπεριλάβει στο πολυνομοσχέδιο νέους κανόνες για τις απεργίες, οι οποίες όπως υποστηρίζουν τσακίζει το δικαίωμα των εργαζομένων.
in.gr
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι
- Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)




















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442