ΣτΕ: Απορρίφθηκε το πάγωμα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών
Απέρριψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αντένα, Άλφα, Σκάι και Σταρ που ζητούσαν να παγώσει προσωρινά η προκήρυξη του επίμαχου διαγωνισμού.
Απέρριψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αντένα, Άλφα, Σκάι και Σταρ που ζητούσαν να παγώσει προσωρινά η προκήρυξη του επίμαχου διαγωνισμού.
Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με πρόεδρο το Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο, απέρριψαν τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών.
Στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι κύριες αιτήσεις (προσφυγές) που έχουν καταθέσει οι τέσσερεις τηλεοπτικοί σταθμοί.
Μίνα Μουστάκα
in.gr
- Μία σύλληψη για τη φωτιά στο Καλοχώρι – Τι υποστήριξε ο 70χρονος
- ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν – Παραιτήσεις, συγκρούσεις και το εντελώς αβέβαιο μέλλον
- Συρία: Συνελήφθη ο πυρήνας που βρίσκονταν πίσω από την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- Ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων παγκοσμίως
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442