Παπακώστα: Σκέφτομα αν θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο
«Το πολυνομοσχέδιο είναι συμφωνία της χώρας με τους δανειστές, το
σκέφτομαι, το μελετώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα το ψηφίσω» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα στην ερώτηση εάν πρόκειται να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, η συζήτηση του οποίου αρχίζει στη Βουλή.
«Το πολυνομοσχέδιο είναι συμφωνία της χώρας με τους δανειστές, το σκέφτομαι, το μελετώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα το ψηφίσω» ήταν η απάντηση της ανεξάρτητης βουλευτού,Κατερίνας Παπακώστα στην ερώτηση εάν πρόκειται να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, την Τετάρτη.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.