Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Γνωστό δικηγόρο, πρώην βουλευτή «δείχνει» ο δολοφόνος της Δώρας

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β' Νεκροταφείο. Σε νέο υπόμνημα του προς τον ανακριτή ο καθ' ομολογία δολοφόνος κατονομάζει γνωστό δικηγόρο ως τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο. Σε νέο υπόμνημα του προς τον ανακριτή ο καθ’ ομολογία δολοφόνος κατονομάζει γνωστό δικηγόρο ως τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 58χρονος έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή κατονομάζοντας το «αφεντικό», όπως το χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, πρόκειται για γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι Αρχές, πλέον, θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δολοφόνου.

Εν τω μεταξύ τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της άτυχης Δώρας, σύμφωνα με τους οποίους δύο άνδρες τον πλήρωσαν για να τη σκοτώσει, αμφισβητεί ο δικηγόρος του πατέρα της, Απόστολος Λύτρας. Ο 58χρονος ισχυρίστηκε σε προηγούμενο υπόμνημά του ότι εκείνος μόνο την τραυμάτισε για να της πάρει την τσάντα και οι άλλοι δύο την εκτέλεσαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει ο δράστης, τα δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, ενώ τον είχαν προμηθεύσει με ναρκωτικά καθώς και με το μαχαίρι του εγκλήματος.

Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β’ Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, μιλώντας στο STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού υποστήριξε ότι ο ίδιος την τραυμάτισε λίγο χέρι, λέγοντας πως άλλοι την εκτέλεσαν, γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν.

in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024