Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι

Ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι

Ο προπονητής Όσκαρ Γκαρσία προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι, για να αναλάβει την ευθύνη. Ο -διακαπής πόθος της Ερυθρόλευκης κερκίδας- Κέβιν Μιραλάς που προσγειώνεται απόψε (22.00) για να ανοίξει την δική του δεύτερη εποχή στο μεγάλο λιμάνι. Ξάφνου ο Ολυμπιακός δίνει την αίσθηση πως βάλθηκε να χρησιμοποίησει ως έδρα... την αίθουσα αφίξεων, του «Ελ. Βενιζέλος» για το 2018. Πως ανεβάζει το... ποντάρισμα του τίτλου σε επίπεδα που δεν μπορούσε να υποθέσει κανείς, πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο προπονητής Όσκαρ Γκαρσία προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι,
για να αναλάβει την ευθύνη. Ο -διακαπής πόθος της Ερυθρόλευκης κερκίδας-
Κέβιν Μιραλάς που προσγειώνεται απόψε (22.00) για να ανοίξει την δική
του δεύτερη εποχή στο μεγάλο λιμάνι. Ξάφνου ο Ολυμπιακός δίνει την
αίσθηση πως βάλθηκε να χρησιμοποίησει ως έδρα… την αίθουσα αφίξεων, του
«Ελ. Βενιζέλος» για το 2018. Πως ανεβάζει το… ποντάρισμα του τίτλου σε
επίπεδα που δεν μπορούσε να υποθέσει κανείς, πριν από μερικές εβδομάδες.

Αν θα δικαιωθεί και όλας; Ίδωμεν. Για αυτή την απάντηση άλλωστε δεν χρειάζεται κάποιος πληροφορίες, αλλά το… κληρονομικό χάρισμα.

Με το πόδι στο γκάζι οι πρωταθλητές. Έχοντας πάρει ήδη σημαντικές αποφάσεις, αλλά και έχοντας προχωρήσει σημαντικά το «πλάνο» τους για το άλλο μισό της σεζόν. Η επιλογή ενός τεχνικού που πριν από έξι μήνες ήταν στο καρνέ της Μπαρτσελόνα. Οι «κινήσεις εσωτερικού» με τον Εχσάν Χατσισαφί από τον Πανιώνιο, αλλά και με τους Ιγκόρ-Πασαλίδη από τον Αστέρα που ακόμη δεν έχουν κατηφορίσει στο Φάληρο. Πλέον και το… μπαμ με τον Μίραλας.

Ο Ολυμπιακός βγάζει φωτιές. Πήρε τον προπονητή που πιστεύει ότι θα τον επαναφέρει στην κανονικότητα που είχε συνηθίσει για τον πάγκο του ως το καλοκαίρι του 2016, όταν και παραιτήθηκε ο Μάρκο Σίλβα. Δημιούργησε προϋποθέσεις παραμονής του Οτζίτζα Οφόε. Πήρε ότι διάλεξε από την εγχώρια αγορά κόντρα στον κλασικό ανταγωνισμό (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ). Έκανε και το «παραπάνω» με τον Μιραλάς που οι φίλοι της ομάδας το περίμεναν να συμβεί χρόνια τώρα. Μια ομάδα που λειτουργεί σε μια ταχύτητα όχι συνηθισμένη, πόσο μάλλον μήνα Γενάρη.

Χτίζουν οι Πειραιώτες για το άλλο μισό. Και θα έχει τεράστια σημασία στην οικονομιά των ημερών, αν συνεχίζουν αυτό να το κάνουν κατακτώντας απόψε (19.30) τους τρεις βαθμούς στη Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ. Στην πολύ δύσκολη –αγωνιστική- πρεμιέρα της νέας χρονιάς. Μια νίκη που θα τους επαναφέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και που θα τους δώσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες να ανοίξουν έναν νέο κύκλο από αύριο και όλας στον Ρέντη. Με τον Όσκαρ να αναλαμβάνει την ευθύνη. Με τον Μιραλάς να ξαναφορά την κόκκινη φόρμα…

Διονύσης Δελλής

in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024